”Ihmiset ovat paras osa työtä. Silloin on tehnyt oman osuutensa hyvin ja työ on juhlaa, jos voi nauttia siitä, että toisilla on kivaa.”

Näin toteaa Onni Pietarinen, joka on ajanut tilausajobussia Jalobussilla 11 vuoden ajan ja viihtyy työssään edelleen. Onnin mukaan asiakas on aina pääroolissa, kuljettaja on läsnä ja käytettävissä, mutta ei tee omasta olemisestaan numeroa.

etusivu-2-taitava

Tilausajot ovat koukuttava työ

Tapana on, että kuljettaja kuuluttaa ja esittelee itsensä sekä muistuttaa esimerkiksi turvavöiden käytöstä. Matkustajille tulee turvallinen olo ja matkasta muodostuu ehyt ja kokonainen. Matkanjohtaja ottaa sitten oman roolinsa. Kaikilla ei ole matkanjohtajaa ja silloin Onni voi toimia myös matkanjohtajan roolissa.

”Matka on tärkeä. Se on elämys. Päivässä voi olla useita lyhyitä keikkoja tai sitten lähdetään aamulla ja palataan illalla. Pikkuisen pidemmät ajot ovat antoisia, koska silloin ehtii olla pidempään asiakkaiden kanssa ja näkee myös vaihtuvia maisemia.”

Onni ottaa esiin myös tilausajobussien siisteyden, joka on hyvin järjestetty. Tämä vaikuttaa positiivisesti niin asiakkaisiin kuin kuljettajan työhön.

”Meillä tilausajobusseja eivät siivoa kuljettajat, vaan siivousfirma. Voimme tulla levollisin mielin töihin, kun tiedämme, että asiakkaat saapuvat aina valmiiksi siivottuun bussiin. Meidän kuljettajien työtä helpottaa, kun ei tarvitse illalla jäädä bussia siivoamaan. Tämä tasoittaa työaikojen epämääräisyyttä, kun tietää tarkemmin koska pääsee kotiin perheen pariin.”

Työssä jaksamisen kannalta on hyvä kuunnella kunkin sisäistä kelloa, onko ns. aamu- vai iltavuoroihminen. Tavoitteena on, että jokaisen on mukava lähteä työhön ja asiat sujuvat mallikkaasti.

”Työn ilo lähtee työnjohdosta. Pidän siitä, että meillä suhde on interaktiivinen ja joustava. Henkilökohtaiset toiveet työaikojen suhteen tulevat kuultua. Se on ratkaiseva pointti. Silloin on myös itse valmis joustamaan ja lähtemään äkkilähtönä paikkamaan esimerkiksi sairaustapauksissa.”

Onnille perhe on tärkeä ja hän on iloinen siitä, että työnantaja suhtautuu positiivisesti esimerkiksi isyysvapaisiin.

”Kaikki tällainen järjestyy. Itse olin 1,5 vuotta isyysvapaalla.”

Kiinnostaisiko kuskaaminen?

Jalobus hakee kokoajan hyviä tyyppejä kasvavaan liiketoimintaan. Odotamme vastuullista ja palveluhenkistä asennetta johon asiakkaat voivat luottaa. Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyistä palkkaa, mahdollisuutta vaikuttaa omaan tekemiseen ja työn määrään. Tule mukaan reiluun ja rentoon porukkaan jossa jokainen saa olla oma itsensä!

jb-slider-2200px
jb-slider-5-2200px
jb-slider-3-2200px
jb-slider-4-2200px
jb-minibussi-2

Luotettava hinta, ammattitaitoiset kuljettajat ja laaja valikoima busseja.

Takaamme että matkasi sujuu erinomaisesti.
Lisävarusteet tilausajoille räätälöidään tarpeisiinne sopiviksi.
Kalustoa löytyy sekä Turusta että Helsingistä.

Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö, palvelemme 24/7.

Meistä sanottua:

Yrityksen kesäjuhlien kuljetus

Laura Leskinen

Kokonaisuudessan varaaminen ja kuljetus sopi erinomaisesti. Sain palveluntarjoajalta riittävästi tietoa ja he varmistivat vielä ennen kuljetusta että kaikki tiedot on oikein ja laittoi kuljettajan tiedot. Kuljettaja oli oikein ystävällinen ja laittoi musiikkitoiveet radiosta soimaan 🙂

Företagets friluftsdag

Daniel Komarov

Lyfter på hatten till Jalobus! Otroligt vänlig och hjälpsam kundservice som skräddarsydde beställningen exakt enligt våra behov och till ett väldigt lågt pris. Bussresan gick suveränt och bussens skick var super! Busschaffören var professionell och såg till att passagerarna hade det så bra som möjligt under hela resan. Busschaffören var även väldigt hjälpsam. Jalobus får 5 av 5 stjärnor av oss. Tusen tack!

Suositeltava bussiyhtiö

Arja Torkkomäki

Siisti bussi ja erittäin ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen kuljettaja, jonka kanssa asiointi oli sujuvaa. Nettivaraus ja vahvistukset sekä infot hyvin toimivat.

Kiitokset hyvästä palvelusta

Minna Huhta

Kiitos joustavuudesta asiakaspalvelussa, kuski ystävällisesti soitti ja ilmoitti saapuneensa hyvissä ajoin ennen ajoa. Ajoneuvo oli siisti ja kuljettaja oli joustava. Kerrassaan tyytyväinen kuljetukseen sekä hintaan:)

Pelimatka Leppävaaraan

Katja Varjonen

Kaikki toimi niinkuin pitääkin ja pelurit osasivat arvostaa bussin väljyyttä ja pöytiä.

Päiväkodin syysretki Kuhankuonolle

Anna A

Ihanan palvelualttiit kuskit. Päiväkodin ovelta polun alkuun ja takaisin. Turvaistuimet vaihtoivat autoa väliajalla ja kaikki sujui mallikkaasti. Paras yhtiö! Käytetään uudelleen!

Muutama yritys jotka luottavat meihin:

jalobus-asiakkaat-meyer
jalobus-asiakkaat-herrankukkaro
jalobus-asiakkaat-tps
jalobus-asiakkaat-tuto
jalobus-asiakkaat-ukkopekka
jalobus-asiakkaat-muumimaailma