Yli 60 vuotta huippuhyvää matkaa

Matka syntyy ratin takana ja matkustamossa. Jalobus-tilausajo vie lähelle ja kauas, omille reiteille, omiin kohteisiin.  Helposti ja vaivattomasti.

Yhteydenotto riittää, me ajamme.

etusivu-1-sopiva

Liikuttavaa palvelua

Kaikki alkoi vuonna 1950 kun Åke Jalo aloitti liikennöimisen Puistomäki - Takakirves linjalla. Hyvällä kuskilla riitti ajoa ja pian olikin aika ostaa ensimmäinen uudenkarhea bussi. Ensimmäinen tilausajo ajettiin Turusta Helsingin Olympialaisiin 1952.

Puistomäki - Takakirves linja työllisti vuonna 1950 kolme kuskia ja kaksi autoa.

Tilausliikenne sai kuitenkin väistyä paikallisliikenteen tieltä aina vuoteen 1979 asti jolloin Juha Jalo, seuraavan sukupolven liikennöitsijä astui remmiin ja päätti kasvattaa tilausliikenteen määrää. Samalla urakalla kasvatettiin myös paikallisliikenteen ajoa roimasti.

Åke Jalo uuden linja-auton kanssa 1952.

Vuonna 2015 yrityksen rattia kääntelee Joonas Jalo, kolmannen sukupolven liikennöitsijä. Turkulainen Jalobus Oy on liikuttanut ihmisiä jo yli 60 vuoden ajan ammattimaisella otteella niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kaikki bussimme ovat huippuhyvin varusteltuja. Kuljetamme luotettavasti, turvallisesti ja mukavasti.

Tarjoamme käyttöösi laadukkaan ja moneen menoon soveltuvan bussikaluston. Kalustoa löytyy sekä Turusta että Helsingistä. Valikoimasta on helppo valita eri kokoluokkaan ja varustetasoon soveltuva tilausbussi. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia, kohteliaita ja palvelualttiita josta saamme paljon kiitosta. Hyvään palveluun ja ilmapiiriin aiomme jatkossakin panostaa.

Tilausliikennettä kolmessa sukupolvessa. Vasemmalta oikealle Juha, Åke ja Joonas pikkubussin edessä.

Kiinnostaisiko kuskaaminen?

Jalobus hakee kokoajan hyviä tyyppejä kasvavaan liiketoimintaan. Odotamme vastuullista ja palveluhenkistä asennetta johon asiakkaat voivat luottaa. Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyistä palkkaa, mahdollisuutta vaikuttaa omaan tekemiseen ja työn määrään. Tule mukaan reiluun ja rentoon porukkaan jossa jokainen saa olla oma itsensä!

Hyvään matkaan tarvitaan kolme asiaa:

jb-slider-2200px
jb-slider-5-2200px
jb-slider-3-2200px
jb-slider-4-2200px
jb-minibussi-2

Luotettava hinta, ammattitaitoiset kuljettajat ja laaja valikoima busseja.

Takaamme että matkasi sujuu erinomaisesti.
Lisävarusteet tilausajoille räätälöidään tarpeisiinne sopiviksi.
Kalustoa löytyy sekä Turusta että Helsingistä.

Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö, palvelemme 24/7.

Meistä sanottua:

Yrityksen kesäjuhlien kuljetus

Laura Leskinen

Kokonaisuudessan varaaminen ja kuljetus sopi erinomaisesti. Sain palveluntarjoajalta riittävästi tietoa ja he varmistivat vielä ennen kuljetusta että kaikki tiedot on oikein ja laittoi kuljettajan tiedot. Kuljettaja oli oikein ystävällinen ja laittoi musiikkitoiveet radiosta soimaan 🙂

Företagets friluftsdag

Daniel Komarov

Lyfter på hatten till Jalobus! Otroligt vänlig och hjälpsam kundservice som skräddarsydde beställningen exakt enligt våra behov och till ett väldigt lågt pris. Bussresan gick suveränt och bussens skick var super! Busschaffören var professionell och såg till att passagerarna hade det så bra som möjligt under hela resan. Busschaffören var även väldigt hjälpsam. Jalobus får 5 av 5 stjärnor av oss. Tusen tack!

Suositeltava bussiyhtiö

Arja Torkkomäki

Siisti bussi ja erittäin ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen kuljettaja, jonka kanssa asiointi oli sujuvaa. Nettivaraus ja vahvistukset sekä infot hyvin toimivat.

Kiitokset hyvästä palvelusta

Minna Huhta

Kiitos joustavuudesta asiakaspalvelussa, kuski ystävällisesti soitti ja ilmoitti saapuneensa hyvissä ajoin ennen ajoa. Ajoneuvo oli siisti ja kuljettaja oli joustava. Kerrassaan tyytyväinen kuljetukseen sekä hintaan:)

Pelimatka Leppävaaraan

Katja Varjonen

Kaikki toimi niinkuin pitääkin ja pelurit osasivat arvostaa bussin väljyyttä ja pöytiä.

Päiväkodin syysretki Kuhankuonolle

Anna A

Ihanan palvelualttiit kuskit. Päiväkodin ovelta polun alkuun ja takaisin. Turvaistuimet vaihtoivat autoa väliajalla ja kaikki sujui mallikkaasti. Paras yhtiö! Käytetään uudelleen!

Muutama yritys jotka luottavat meihin:

jalobus-asiakkaat-meyer
jalobus-asiakkaat-herrankukkaro
jalobus-asiakkaat-tps
jalobus-asiakkaat-tuto
jalobus-asiakkaat-ukkopekka
jalobus-asiakkaat-muumimaailma